A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Співчуваємо, сумуємо, пам'ятаємо…

Дата: 25.11.2021 11:00
Кількість переглядів: 283

Талалаївська селищна рада висловлює щирі співчуття з приводу передчасної смерті завідувача сектору житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури та цивільного захисту селищної ради

Федора Петровича КАШКИ.

Фото без опису

В це неможливо повірити й це неможливо усвідомити. Але сталося непоправне. Пішла з життя людина, чий внесок у розвиток громади важко переоцінити. Передчасна смерть – це велика втрата для всіх оточуючих.

 

Нехай добрий світлий спомин про Федора Петровича назавжди залишиться у серцях рідних, колег, друзів, усіх, хто його знав, любив та шанував. Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть! Ми не в змозі змінити обставини, лише просимо Всевишнього дати сил рідним перенести біль втрати, а душу покійного прийняти в Царство небесне. Поділяємо біль та горе рідних. Вічна і світла пам'ять про Федора Петровича назавжди лишиться у наших серцях. Нехай земля йому буде пухом!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора