A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

До Міжнародного дня прав людини

Дата: 08.12.2021 09:30
Кількість переглядів: 348

     10 грудня 1948 року Організація Об’єднаних Націй прийняла Загальну декларацію прав людини – перший універсальний міжнародний акт з прав людини. Саме тому цього дня, відповідно до резолюції Генеральної асамблеї ООН від 04 грудня 1950 року, вся світова спільнота відзначає Міжнародний день з прав людини, і наша держава не є виключенням. Головна мета цього свята – проголошення рівності всіх громадян, що є необхідною передумовою свободи, справедливості та миру.

     Так, напередодні 73-ї річниці від Дня прийняття Загальної декларації з прав людини, начальник відділу «Талалаївське бюро правової допомоги» Ніжинського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги Яна Мудревська, на запрошення начальника Прилуцького районного сектору № 4 Юлії Карпенко, провела для клієнтів пробації та особового складу сектору  інформаційний захід, в ході якого присутні отримали інформацію про історію прийняття Загальної декларації з прав людини та її основні положення, а саме про  задекларовані політичні, громадянські права і свободи людини, а також права в економічній, соціальній, та культурній сферах.

     На завершення всі присутні подякували Яні Мудревській за цікавий та пізнавальний захід та глибокий аналіз міжнародного нормативно-правового акта з прав людини.

 

Прилуцький районний сектор № 4


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора