A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

«16 днів проти насильства»

Дата: 08.12.2021 16:00
Кількість переглядів: 327

З 25 листопада до 10 грудня в усіх регіонах України проходить щорічна акція «16 днів проти насильства». 

Фото без опису

Метою проведення акції є привернення уваги громадськості до актуальної для українського суспільства проблеми подолання насильства в сім’ї, щодо жінок, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми, забезпечення рівних прав жінок і чоловіків та активізація партнерського руху органів державної влади, державних закладів, громадських організацій до проблем насильства в сім’ї та захисту прав жінок.

Фото без опису

Подібні масштабні проблеми можна подолати лише об’єднавши зусилля, забезпечивши комплексний підхід до їх вирішення: попереджаючи наступні випадки насильства, притягуючи до відповідальності кривдників та надаючи якісну кваліфіковану допомогу тим, хто її потребує.

Фото без опису

КУ «Центр надання соціальних послуг Талалаївської селищної ради»  приєдналася до цієї акції заради об'єднуючої мети - створення соціального простору, вільного від насильства, збільшення у мешканців району розуміння та обізнаності щодо форм насильства; служб, до яких можуть звернутися постраждалі від насильства за допомогою; прав постраждалих осіб.

Серед сімей, які перебувають у складних життєвих обставинахфахівцями із соціальної роботи проведено бесіди з питань попередження насильства  в сім'ї та гендерної рівності, виховання дітей без покарань та недопущення жорстокого поводження з ними. А також розповсюджено інформаційно-просвітницькі матеріали (буклети) з даних питань на території Талалаївської селищної ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора