A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Співпраця з Центром безоплатної правової допомоги

Дата: 15.12.2021 10:00
Кількість переглядів: 337

      Право на безоплатну правову допомогу — гарантована Конституцією України можливість громадянина України, іноземця, особи без громадянства, у тому числі біженця чи особи, яка потребує додаткового захисту, отримати в повному обсязі безоплатну первинну правову допомогу.

Фото без опису

      Днями, за попередньою домовленістю, з метою розширення доступу до безоплатної правової допомоги особам, які перебувають на обліку Прилуцького районного сектору № 4, начальником районного сектору Юлією Карпенко, спільно з начальником відділу «Талалаївське бюро правової допомоги» Яною Мудревською, директором Ніжинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимиром Брагинцем, за участю працівників районного сектору пробації та представників Ніжинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги був проведений круглий стіл, в ході якого обговорювалися питання взаємодії уповноваженого органу пробації та відділу надання клієнтам пробації безоплатної правової допомоги. надання консультацій клієнтам пробації.

     На завершення працівники безоплатної правової допомоги залишили інформаційні буклети із зазначенням контактних телефоні та адресою розміщення Центру та бюро.

     В цей день за допомогою до начальника відділу «Талалаївське бюро правової допомоги» звернулося 7 осіб, які отримали консультації та роз’яснення з нагальних питань.

 

Прилуцький районний сектор № 4


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора