A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Соборність України – соборність наших душ

Дата: 21.01.2022 11:10
Кількість переглядів: 458

     Цього року Україна відзначає 103-ю річницю з дня, коли на Софійському майдані в Києві було урочисто проголошено універсал про об’єднання Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки. Акт Злуки, закріплений в Універсалі Директорії Української Народної Республіки, унормував омріяні попередніми поколіннями ідеали української соборності, визначивши: «Збулися віковічні мрії, якими жили і за які вмирали кращі сини України».

Фото без опису

     В переддень цієї знаменної дати начальник Прилуцького районного сектору № 4 Юлія Карпенко та старший інспектор районного сектору  Тетяна Роєнко долучились до урочистого покладання квітів, яке проводилося біля пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні. Очолював урочистий захід голова Талалаївської селищної ради Юрій Величко, який зазначив, що Соборність України – це результат тривалої боротьби українського народу за свою свободу та незалежність, і подвиги героїв України ХХІ століття доводять, що за 100 років бажання українців жити в соборній незалежній Україні тільки укріпилося.

Фото без опису

     Також на заході були присутні начальник сектору «Талалаївське бюро правової допомоги» Яна Мудревська,  заступники селищного голови працівники структурних підрозділів Талалаївської селищної ради.

Фото без опису

   На завершення керівництво громади подякували присутніх за участь в урочистому заході та вшануванні пам’яті героїв, які загинули на Майдані захищаючи ідеали демократії, права та свободи людини, європейське майбутнє України.

 

Прилуцький районний сектор  № 4

філії державної установи «Центр пробації»

в Чернігівській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора