A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Співпраця з органом місцевого самоврядування

Дата: 07.02.2022 17:00
Кількість переглядів: 343

Як відомо, пробація — це система заходів кримінально-правового реагування, які альтернативні покаранню у вигляді позбавлення або обмеження волі. У світі вона існує вже більше 200 років, але для України це відносно нова система, адже Закон «Про пробацію» був ухвалений в 2015 р.

Фото без опису

         Метою пробації є забезпечення безпеки суспільства шляхом виправлення засуджених, запобігання вчиненню ними повторних кримінальних правопорушень та забезпечення суду інформацією, що характеризує обвинувачених, з метою прийняття судом рішення про міру їхньої відповідальності. Для цього Прилуцький РС №4  залучає додатково інші наявні ресурси громади – органи державної влади, підприємства, установи та організації незалежно від форми власності.

Фото без опису

Для підвищення ефективності виконання завдань, які покладено на пробацію та  залучення додаткових коштів для виконання завдань пробації начальником Прилуцького районного сектору № 4 Юлією Карпенко була розроблена цільова програма «Профілактика рецидивної злочинності на 2022 рік». 07 лютого, за попередньою домовленістю з головою Талалаївської селищної ради Юрієм Величком, на базі Талалаївської селищної ради відбулась робоча зустріч, під час якої начальником уповноваженого органу з питань пробації Юлією Карпенко було презентовано дану цільову програму, доведено її мету та завдання.  

 

            На завершення зустрічі начальник Прилуцького РС № 4 виразила вдячність за розуміння та співпрацю, в свою чергу, селищний голова Юрій Величко подякував працівникам Прилуцького РС № 4 за значний внесок, який робить пробація, реалізовуючи свою важливу мету та, зі свого боку, запевнив, що розгляд депутатами даної цільової програми відбудеться на найближчому засіданні сесії Талалаївської селищної ради, а в разі прийняття – особисто сприятиме якнайшвидшому її виконанню.

 

Прилуцький районний сектор №4

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора