A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Шановні орендарі водних об’єктів (ставків)

Дата: 17.02.2022 15:30
Кількість переглядів: 243

Талалаївська селищна рада повідомляє, що Законом України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо уточнення порядку передачі в оренду водних об’єктів у комплексі з земельними ділянками", який вступив у дію з 02.03.2021 року, передбачено, що договори оренди водних об’єктів, укладені в порядку, визначеному законодавством, до набрання чинності цим Законом діють у строки та на умовах, визначених такими договорами. Поновлення таких договорів здійснюється без проведення земельних торгів у порядку укладення договорів оренди землі.

Фото без опису

Сторони договорів оренди водних об’єктів, договорів оренди земельних ділянок під водними об’єктами, укладених до набрання чинності цим Законом, які не містять умов щодо розміру орендної плати за земельну ділянку, на якій розташований водний об’єкт, або щодо розміру орендної плати за водний об’єкт, зобов’язані визначити такі умови протягом року з дня набрання чинності цим Законом, тобто до 01.03.2022 року.

Паспорти на водні об’єкти Талалаївської територіальної громади в більшості вже виготовлені.

При наявності документації з нормативної грошової оцінки земель, на яких розміщені дані водні об’єкти,  селищна рада проводить заключення додаткових угод до діючих договорів оренди.

 

         Тому просимо з’явитися до відділу земельних відносин та агропромислового розвитку Талалаївської селищної ради та укласти додаткову угоду до діючого договору оренди землі (водного обєкта).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора