A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Добро врятує світ

Дата: 17.02.2022 16:20
Кількість переглядів: 292

У наш нелегкий час, коли все більше сімей з дітьми потребують турботи та підтримки, важко знайти людину, здатну сприймати чужі проблеми як свої, і як чудово, що такі люди все-таки є!

КУ «Центр надання соціальних послуг Талалаївської селищної ради» висловлює свою щиру подяку депутату Чернігівської обласної ради Лукашу Володимиру Григоровичу, приватному підприємцю Лукаш Валентині Василівні, приватним підприємцям Василенку Олегу Петровичу та Василенко Галині Олексіївні та всім небайдужим людям за надану речову допомогу та допомогу продуктами харчування багатодітним, малозабезпеченим, одиноким матерям та сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Дуже приємно жити і працювати з людьми, які переймаються проблемами інших. Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди. Хочеться ще раз щиро подякувати за вашу підтримку та за  ваші щирі і чуйні серця, за те, що ви не стоїте осторонь проблем простих людей. Нехай ваша доброта і щедрість повернуться до вас сторицею. Бажаємо вам всіяких благ і процвітань. Нехай Бог  вам пошле міцного здоров’я, радості і щастя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора