A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

1 червня - День захисту дітей

Дата: 01.06.2022 10:30
Кількість переглядів: 219

Нехай все збудеться і неодмінно,
Нехай веселка різнобарвна грає.
Хай дітвора у мирі лиш зростає,
А Україна наша процвітає!

Фото без опису

Діти - маленькі частинки великого щастя, диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю та теплотою. Діти щиро потребують любові і турботи, батьківської ласки і хочеться, щоб це маленьке щастя не обділило жодне дитяче серце.  У наших силах вберегти дітей від зла, від жорстокості чи насильства, від болю. Нам необхідно об’єднати наші зусилля, бути правильним прикладом, зігрівати любов’ю, щоб виростити достойних та гідних людей.

 Цей день набуває особливого значення, адже на превеликий жаль, і в Україні є діти, яким бракує тепла, дружнього спілкування з однолітками, справжнього дитинства і мирного неба над головою!

Сьогодні в Україні гинуть діти, вони втрачають своїх батьків, свої домівки, у дітей немає звичного життя та дитинства, яке вони мали раніше. Жорстока реальність довкола залишає у маленьких хлопчиків та дівчаток глибокі травми на все життя. Війна перевернула життя мільйонів дітей.

У День захисту дітей бажаємо кожній дитині мати міцну сім'ю та все, що є необхідним для безтурботного дитинства. Хочеться, щоб діти у свято залишалися свідками щасливих подій, а не свідками війни.

Бажаємо вам, діти, бути здоровими, добрими, завжди такими щирими та безпосередніми, як ви є, щоб ми щиро втішалися вашими успіхами. А ми докладатимемо максимум зусиль, щоб ваше дитинство було щасливим!

Нехай дитинство буде яскравим, захоплюючим, сповненим любові, ласки та доброти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора