A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

НАША СИЛА В ЄДНОСТІ!

Дата: 27.06.2022 14:00
Кількість переглядів: 172

     Сила країни – в єдності українських земель, а сила народу – в єдності людей. А найсильніше заспокійливе для кожного з нас - це наша сильна армія.

Фото без опису

     Бажаючи спільно підтримати нашу українську армію, 25 червня 2022 року на центральному стадіоні смт. Талалаївка Прилуцького району Чернігівської області відбувся благодійний марафон «СИЛЬНІ. НЕЗЛАМНІ. ВІЛЬНІ», метою якого було зібрати кошти на допомогу Збройним Силам України. Під час проведення марафону учасники ярмарку продавали домашні смаколики та напої, кімнатні рослини, власноручно виготовлені вироби з різноманітних матеріалів, мед та багато іншого. Також до уваги присутніх була запропонована концертна програма за участі хореографічних та вокальних колективів, проведено змагання з футболу.

Фото без опису

     Ми, працівники Прилуцького РС пробації № 4 не могли залишитись осторонь та прийняли активну участь у благодійному ярмарку - продавали власноруч приготовану випічку, а також придбавали запропонований товар у інших учасників ярмарку. Всі виручені кошти були передані на підтримку наших Захисників!  

Фото без опису

      Безмежно вдячні організаторам за проведення благодійного марафону, а також всім присутнім за активну участь у придбанні запропонованих виробів, адже всі розуміли, що зароблені кошти будуть направлені нашим воїнам.

Фото без опису

  Прилуцький РС № 4

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора