A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Співпраця з органами місцевого самоврядування

Дата: 05.07.2022 12:00
Кількість переглядів: 267

      Альтернативою позбавленню волі є пробація, що передбачає відбування засудженими покарання в громаді без ізоляції від суспільства, це шанс зберегти свій установлений спосіб життя, і, що найголовніше, змінити його на краще. Задля досягнення такої важливої мети уповноважені органи з питань пробації повинні тісно співпрацювати з органами державної влади, органами місцевого самоврядування, недержавними інституціями.

Фото без опису

      З метою роз’яснення місцевій громаді про позитивний вплив пробації на  безпеку громади та держави, її економічний стан, обговорення переваг застосування заходів пробації відносно засуджених осіб над реальним позбавленням волі в установах відбування покарань,   співпраці уповноваженого органу з питань пробації та органу місцевого самоврядування в сфері виконання кримінальних покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, сприяння у проведенні соціально-виховної роботи з клієнтами пробації, за ініціативи начальника Прилуцького РС № 4 Юлії Карпенко, на базі районного сектору з питань пробації відбувся круглий стіл з представниками громади. Даний захід відвідали заступник селищного голови Микола Сердюк, секретар селищної ради Ольга Ценцеря та депутати селищної ради Галина Ромахова та Олександр Кобиш.

Фото без опису

     Представники місцевого самоврядування мали можливість детальніше ознайомитись з перевагами пробації для громади, її метою та завданнями, подякували за змістовний захід та пообіцяли на рівні громади сприяти всебічній підтримці сектору з питань пробації. У свою чергу, начальник Прилуцького РС № 4 Юлія Карпенко подякувала присутнім за плідну співпрацю.

 

 Прилуцький районний сектор №4


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора