A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Знову втрата. Знову біль. Талалаївщина знову плаче за своїми синами…

Дата: 09.08.2022 09:30
Кількість переглядів: 142

6 серпня прийшла звістка, що в боях на сході України загинув наш земляк, уродженець Талалаївки Олег Анатолійович ТІЩЕНКО.

Фото без опису

1 жовтня йому виповнилося б 54 роки. Тут, в Талалаївці, минули його дитинство і юність, тут проживає його мама, вчителька-пенсіонерка Катерина Сергіївна Тіщенко, тут добре пам’ятають його земляки. А проживав він із сім’єю у Житомирі.

Коли у 2014-му рашисти розпочали війну на сході України, Олег Анатолійович пішов добровольцем до військкомату. У найтяжчі роки часів АТО воював у гарячих точках. Здається, міг би із честю сказати, що вже виконав свій обов’язок по захисту Вітчизни. Але не міг. Він — один із тих справжніх, хто їхав із-за кордону в Україну, щоб захищати її. Мав досвід і здібність воювати… Бо бажання було — найсвітліше — жити у вільній, мирній Україні! Віримо, що настане той час…

* * *

Талалаївська селищна рада, депутатський корпус глибоко сумують із приводу загибелі вірного сина України Олега Анатолійовича ТІЩЕНКА, якого похоронять у Житомирі на алеї Захисників України. Щирі співчуття мамі, донькам, дружині, всім рідним і близьким. Вічна пам’ять Захиснику України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора