A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Благодійний турнір у День молоді

Дата: 15.08.2022 12:00
Кількість переглядів: 190

12 серпня вперше в історії України День молоді відзначали у міжнародний День молоді.

Українська молодь сьогодні з честю стоїть на захисті свободи і незалежності на фронтах війни, волонтерить у тилу та гідно представляє державу на спортивних аренах світу. У Талалаївській громаді цього дня було проведено молодіжний благодійний турнір з настільного тенісу. Свої старостинські округи на турнірі представляли Артур Пугач з Липового, Анюта Наринович з Чернецького, Ліза Гавриленко та Владислав Донець з Березівки, Марина Захарова з Старої Талалаївки, Наталія Бугай з Новоселівки, Костя Абовян з Плугатаря та Ярослав Карпенко з Талалаївки. Змагання проходили у приміщенні Талалаївської дитячо-юнацької спортивної школи. Учасників змагань привітав з Днем молоді селищний голова Юрій Величко. Протягом трьох годин спортсмени боролися за перемогу в турнірі. Всі свої поєдинки виграв п’ятнадцятирічний тенісист з Липового Артур Пугач. Несподівано для всіх друге місце посіла тенісистка з Новоселівки Наталія Бугай, яка програла в напруженому матчі переможцю турніру. А третє місце виборов талалаївський тенісист Ярослав Карпенко.

Хотів би відзначити непогану гру наймолодшого тенісиста з Плугатаря дванадцятирічного Костю Абовяна, який у підсумку зайняв шосте місце. Декілька слів хочеться сказати про переможця змагань. Артур Пугач є учнем Сосницького навчально-реабілітаційного центру, він кандидат у майстри спорту з настільного тенісу. За підсумками чемпіонату України з тенісу настільного (чоловіки, жінки) серед осіб з порушенням слуху, який проводився в м. Полтава у період з 28 по 31 січня 2022 року та чемпіонату України з тенісу настільного (U-18) серед осіб з порушенням слуху у Полтаві з 1 по 4 лютого 2022 року, Артур виборов друге місце у парному розряді чоловічих пар та третє місце серед змішаних пар. За підсумками змагань наш юний земляк став кандидатом до збірної України у своїй віковій категорії. Але всі плани щодо подальшого спортивного злету Артура зламала війна. І на сьогоднішній день він не має повноцінного тренувального процесу, адже тренувальна база з настільного тенісу, що в м. Чернігові зазнала суттєвих пошкоджень під час оборони обласного центру.

Ми віримо, що наші Збройні Сили якнайшвидше зламають хребет російському фашизму і наша молодь повернеться до нормального мирного життя і зможе в повною мірою реалізувати свої мрії. Задля прискорення цього процесу учасники благодійного турніру зібрали кошти в сумі 550 грн., які будуть перераховані на потреби наших захисників.

Сергій МИХНО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора