A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

ШАНОВНІ ЗЕМЛЯКИ! ЖИТЕЛІ ТА ГОСТІ ГРОМАДИ!

Дата: 23.08.2022 08:00
Кількість переглядів: 95

Цього разу День Українського Прапора, День Незалежності нашої рідної України ми зустрічаємо в дуже тяжку добу! Рівно півроку тому підступний ворог зазіхнув на нашу Незалежність.

Фото без опису

Над українськими містами і селами, де в домівках мирно спали люди, розірвалися ракети і бомби, ворожа орда з надмірною жорстокістю, цинізмом і самовпевненістю хотіла за кілька днів загарбати нашу Україну. І сьогодні ми всі із впевненістю говоримо – загарбникам ніколи цього не вдасться зробити! Надто важкою ціною виборює наш народ нашу Незалежність, яка вистраждана поколіннями українців, за яку віддано скільки життів і крові, крові наших предків! Ми живемо на своїй, Богом даній землі, ми наймирніша і найдоброзичливіша нація, та коли ворог хоче загарбати нас, ми всі стаємо воїнами!

 

Ці півроку були, як ніколи, тяжкими і для нашої громади. Війна зруйнувала всі плани, зупинилися всі проекти, які ми планували втілити в життя, у розбудову нашої громади. Віримо, що ми все, що планували до війни, обов’язково зробимо. А сьогодні надважливо допомагати нашим славним Збройним Силам. Бо дякуючи саме їм ми маємо можливість працювати в тилу. Ми переживаємо надскладний час, час випробування на нашу зрілість, патріотизм, толерантність, і, врешті, здоровий глузд. 

 

Я щиро вдячний всім дорослим і дітям, які роблять свій внесок у Перемогу. Я впевнений у безхмарному завтрашньому дні України. Цей день обов’язково настане і тим швидше, чим більш свідомо ми працюватимемо сьогодні на благо України і проникнемося почуттям патріотизму до свого села, селища. Без цього дуже важко досягти поставленої мети. Ми її обов’язково досягнемо з вірою у Збройні Сили України!

Щиро зичу вам, земляки, здоров’я, миру, сили і наснаги в усіх ваших добрих справах! Хай мрія про Перемогу України з кожним днем стає все ближчою! Слава Україні!

Юрій ВЕЛИЧКО, селищний голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора