A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

З Днем Державного Прапора України

Дата: 23.08.2022 12:00
Кількість переглядів: 148

Сьогодні, 23 серпня 2022 року, у селищі відбулися урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України.

Фото без опису

Селищний голова Юрій Величко привітав всіх жителів громади з цим визначним Днем.

«Прапор - це наша незалежність, наш дух, честь і наша слава. Кольори нашого національного прапора майоріли вже на стягах давньоруських земель та міст, вони переважали на козацьких полкових хоругвах.

Саме під синьо-жовтими кольорами з покоління в покоління, українці, боролися і нині продовжують боротися за власну свободу і волю України.

31 рік тому та сьогодні наші захисники і захисниці боронять рідну землю від російських окупантів. Синьо-жовті стяги майорять  над звільненими містами і селищами, на бойових машинах, блокпостах, над бліндажами. Вони не лише нагадують про обов’язок захищати рідну землю. Вони стали для наших воїнів оберегами і символами нашої майбутньої перемоги.

Під Державним прапором ми творимо суспільні і загальнодержавні  звершення, досягаємо мистецьких і спортивних успіхів.

Зараз наш Державний Прапор і Україну, як незалежну державу, знає весь світ.

Коли звучить Державний Гімн та підіймається Державний Прапор, кожного з нас охоплює глибоке почуття  гордості за свою країну. В цей день  висловлюю  щиру вдячність мужнім та відважним українським воїнам, які на передовій захищають нашу незалежність, роблять все для того, щоб звільнити нашу землю від російських загарбників.

Всім присутнім зичу міцного здоров’я, мудрості та успіхів у всіх справах  і починаннях, щедрої долі, мирного неба, під яким завжди майорить синьо-жовтий прапор незалежної України. Слава Україні! Слава Збройним Силам України!» - сказав Юрій Євгенович у своєму виступі.

Військовослужбовці урочисто підняли Державний Прапор України.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Напередодні Дня Незалежності України грамотами Талалаївської селищної ради нагороджено:

Василя Сороку - захисника України, за мужність і відвагу в обороні України, захист її Незалежності.

Наталію Абовян - вчителя музичного мистецтва Плугатарського ЗЗСО І-ІІІ ступенів,

за сумлінну працю, високий професіоналізм та досягнення успіхів у справі навчання і виховання підростаючого покоління.

Тетяну Васько - фельдшера, завідувача фельдшерського пункту с. Чернецьке, КНП «Талалаївський ЦПМСД», за досягнуті успіхи в охороні здоров’я, добросовісне виконання своїх обов’язків.

Віру Гайдамаку - перукаря відділення соціальної допомоги КУ «ЦНСП Талалаївської селищної ради», за сумлінне виконання службових обов’язків, професійну майстерність,

високу виконавчу дисципліну, відповідальне ставлення до виконання дорученої справи.

Юлію Донець - двірника КП «Талалаївське ВУЖКГ», за сумлінне виконання службових обов’язків, високу виконавчу дисципліну, відповідальне ставлення до виконання дорученої справи.

Богдана Мамуляка - фельдшера медицини невідкладних станів виїзної бригади Талалаївської підстанції ЕШМД, за сумлінне виконання службових обов’язків, професійну майстерність, високу виконавчу дисципліну, відповідальне ставлення до виконання дорученої справи.

Вікторію Нєстєрову - вчителя біології Талалаївського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, за сумлінну працю, високий професіоналізм, досягнення успіхів у справі навчання і виховання підростаючого покоління.

Юлію Яковлеву - медичного реєстратора КНП «Талалаївська ЦЛ», за сумлінне виконання службових обов’язків, професійну майстерність, високу виконавчу дисципліну, відповідальне ставлення до виконання дорученої справи.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Потім поклали квіти та встановили корзини до пам’ятного знаку загиблим воїнам АТО/ООС в Талалаївці.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

У будинках культури громади провели тематичні онлайн-концерти.

Також в бібліотеках громади провели онлайн тематичні книжково-ілюстративні виставки присвячені Дню Державного Прапора України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора