A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Шановні нотаріуси!

Дата: 02.09.2022 10:00
Кількість переглядів: 140

2 вересня українські нотаріуси традиційно відзначають своє професійне свято – День нотаріату!

Фото без опису

Це свято людей, які своєю повсякденною працею стверджують недоторканість конституційних прав і свобод громадян та непорушність букви й духу Закону.

Будь-яка демократична держава не може існувати без системи нотаріату. З розвитком цивілізованого суспільства професія нотаріуса стає все більш вагомою й необхідною.

 

Багато хто з нас не раз зверталися і продовжують звертатися до послуг численних нотаріальних контор з однією єдиною метою - отримати законний доказ тієї чи іншої інформації. Саме ваші підпис та печатка для громадян та бізнесу є гарантією законності вчинених дій та підписаних угод.

 

Щиро вітаю всіх нотаріусів та їх помічників із професійним святом та бажаю  здоров’я і виваженості, бездоганного професіоналізму, щастя й удачі, нових здобутків на професійній ниві в ім’я мирного європейського розвитку нашої держави! Благополуччя вам та вашим сім’ям!

 

В єдності наша сила!

 

З нагоди професійного свята грамотою Талалаївської селищної ради нагороджено:

 

НОВАКА Олексія Валерійовича - приватного нотаріуса Прилуцького районного нотаріального округу Чернігівської області, за сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків, пов’язаних із реалізацією державної правової політики, ініціативність, високу громадську активність та з нагоди - Дня нотаріату!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора