A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

ПАМ’ЯТІ СЕРГІЯ КАРНАУХА

Дата: 27.09.2022 16:30
Кількість переглядів: 155

Минулої суботи шанувальники футболу зібралися на селищному стадіоні, щоб вшанувати пам'ять непересічної людини, великого шанувальника футболу, благодійника — Сергія Карнауха. За підтримки близьких йому людей: матері, дочки, сестри, було проведено одночасно два турніри (зібрано 3310 грн. для ЗСУ). Один турнір серед ветеранів віком 40+, а інший — серед молоді селища.

Фото без опису

У ветеранському турнірі брало участь чотири команди. Це футбольні колективи з Бахмача, Дмитрівки, Липового і Талалаївки. У цьому турнірі явним фаворитом була команда ветеранів з Бахмача. Їхня гра була свого роду майстер-класом для всіх присутніх шанувальників футболу. Точні передачі, майстерне володіння м’ячем, своєчасне відкривання — ось складові успіху в сучасному міні-футболі. Отже бахмачани всі свої матчі виграли: у липівців — 1:0, у талалаївців — 2:0, а своїх земляків із Дмитрівки переграли з рахунком 4:0.

Фото без опису

Друге місце на турнірі посіли ветерани Талалаївки, які з дмитрівцями зіграли внічию 1:1, а в останньому матчі розгромили липівських ветеранів з рахунком 6:0. У цьому матчі три голи записав на свій рахунок Валентин Шепель, який в підсумку і став кращим бомбардиром змагань ветеранів.

Фото без опису

Третє місце за футболістами з Дмитрівки. Вони зіграли внічию і з талалаївцями, і з ветеранами Липового. Кращим гравцем турніру ветеранів визнано Романа Ігнатенка з Бахмача, а кращим воротарем Геннадія Авраменка з Липового.

 

Призові місця у турнірі молодіжних команд виборювали команди «Берегиня», «Фортуна» та «Совхоз». Талалаївська «Берегиня» обидва свої матчі виграла з явною перевагою. У «Фортуни» вони виграли з рахунком 6:0, а у команди «Совхоз» 3:0. Цікавим і драматичним виявився поєдинок між командами «Фортуна» та «Совхоз». У першому таймі завдяки двом точним ударам Ярослава Карпенка «Совхоз» вийшов уперед. Та наприкінці тайму один гол у відповідь забив гравець «Фортуни» Микола Сидоренко. В середині другого тайму знову відзначився Микола Сидоренко, рахунок стає рівним, а наприкінці матчу третій, дещо курйозний, гол забиває молодий футболіст команди «Фортуна» Юрій Радченко, і несподівано «Фортуна» займає друге місце. Кращим бомбардиром турніру молодіжних команд з чотирма м’ячами стає Денис Плужник з «Берегині», кращим воротарем визнано Павла Лазоренка, а кращим гравцем — Миколу Сидоренка (обидва з команди «Фортуна»). По закінченні турніру команди були нагороджені кубками та грамотами.

Сергій МИХНО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора