A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

У Талалаївській селищній територіальній громаді відкрили поліцейську станцію

Дата: 29.09.2022 17:00
Кількість переглядів: 185

Сьогодні селищний голова Юрій Величко разом із начальником Головного управління Нацполіції в Чернігівській області Володимиром Нідзельським відкрили поліцейську станцію в Талалаївці.

Фото без опису

На відкритті були також присутні начальник Прилуцького районного відділу поліції Сергій Музиченко, депутат Чернігівської обласної ради Володимир Лукаш, представники селищної ради.

Фото без опису

Селищна рада поліцейську станцію забезпечила всіма необхідними меблями і оргтехнікою.

Фото без опису

Юрій Євгенович наголосив, що тільки у співпраці можливо добитися хороших результатів. Попри воєнний стан реформи втілюються в життя.

Фото без опису

– Переконаний, що незабаром усі мешканці громади відчують переваги того, що їх поліцейський завжди буде поряд. Відкриття поліцейських станцій сприятиме максимальному наближенню поліції до громадян, – відзначив Володимир Нідзельський.

Фото без опису

Це знакова подія, як для громади, так і для поліції. Адже створення станцій відкриває нам двері для участі у проєкті «Поліцейський офіцер громади». Володимир Нідзельський подякував громаді за створення гідних умов для роботи поліцейських та забезпечення їх усім необхідним.

– Тільки завдяки спільним зусиллям ми можемо досягти нашої головної мети – створити для людей комфортне безпекове середовище та максимально підвищити довіру населення до поліції, – сказав керівник поліції Чернігівщини.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора