A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Шановні усиновлювачі, опікуни, піклувальники, прийомні батьки!

Дата: 30.09.2022 08:00
Кількість переглядів: 203

30 вересня в Україні відзначається День усиновлення. Це свято співпадає з великим християнським святом Віри, Надії, Любові та їх матері Софії – біблійним прикладом високої моральності, сімейної злагоди, любові і вірності, взірцем невичерпної життєвої мудрості, душевності, щирості та взаєморозуміння.

Фото без опису

Кожна дитина має право на виховання в сім’ї, потребує родинного тепла і турботи. Взяти на виховання у свою родину дитину-сироту або дитину, позбавлену батьківського піклування, - означає проявити милосердя. Такий вчинок заслуговує на повагу.

На території селищної ради на даний час проживає 2 усиновлених дітей, 11 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, виховується у сім’ях опікунів та піклувальників, 5 статусних дітей та 2 осіб з числа дітей-сиріт проживають у 4 прийомних сім’ях.

Я дякую усиновлювачам, прийомним батькам, опікунам, піклувальникам, які щодня безмежною любов’ю зігрівають серця дітлахів у своїх родинах, зціляють стражденні дитячі душі, надають впевненості у завтрашньому дні.

Нехай завжди у ваших домівках лунає веселий дитячий сміх, а діти виростають здоровими, успішними і щасливими. Хай кожного дня примножується щедрість та милосердя ваших душ заради дітей, а Віра, Надія і Любов ніколи не залишають ваші серця! Нехай кожна мить, віддана вихованню дітей, приносить вам тільки радість! Зі святом вас!

З повагою

селищний голова Юрій ВЕЛИЧКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора