A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Вшанували пам’ять воїна Олексія Буракова

Дата: 12.10.2022 09:20
Кількість переглядів: 265

Солдат Бураков Олексій Олександрович народився 26 листопада 1980 року в селі Павино Павинського району Костромської області. У ранньому дитинстві Олексія його сім'я переїхала до села Довгалівка Талалаївського району Чернігівщини. Тут він закінчив 11 класів місцевої школи, після чого пішов на строкову військову службу до 72 окремої механізованої бригади.

Після служби переїхав в місто Козятин Вінницької області, де працював на місцевому підприємстві. У серпні цього року Олексій Бураков був мобілізований до лав ЗСУ. Був стрільцем одного із підрозділів військової частини А4612. Разом з побратимами від мужньо захищав українську землю від ворога.

На жаль, 4 жовтня 2022 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Соледар на Донеччині Олексій Бураков загинув. 11 жовтня рідні та близькі, друзі та побратими Олексія попрощалися з ним, вшанували його світлу пам'ять. Поховали бійця на центральному кладовищі у Талалаївці.

Він любив Україну і віддав найдорожче - своє життя за її майбутнє.

Висловлюємо щирі співчуття рідним Героя! Світлий, добрий спомин про звитяжного захисника України назавжди залишиться в наших серцях та спогадах його бойових побратимів, родичів і земляків! Висловлюємо найщиріші співчуття батькам, всім рідним і близьким полеглого Воїна.

Слава Україні!  Героям слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора