A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Днями волонтери передали Талалаївській громаді сонячну станцію для резервного живлення струмоприймачів потужність 800 Вт

Дата: 20.10.2022 10:20
Кількість переглядів: 106

Зусиллями команди ініціативних волонтерів з команди «Волонтери. Північ» сонячні електростанції від американської корпорації "Sunpower” та Європейської компанії "BayWa r.e. AG" надійшли в якості безкоштовної гуманітарної допомоги для України, більшість з яких до Чернігівської області.

Один повний комплект автономної мініелектростанції потужністю 800 W днями отримала Талалаївська селищна рада. Передали електростанцію Артем Дєдков, представник Агенції регіонального розвитку Чернігівської області, і Олександр Петренко з команди "Волонтери.Північ". Свої дії вони повністю координують з Чернігівською обласною військовою адміністрацією та Чернігівською обласною радою. Директор з дистрибуції компанії "MBI DEVELOPMENT" офіційного дистриб'ютора "Sun Power", сам чернігівець та активний діяч вищеназваної команди, - Микола Гой.

Сонячні панелі не бояться снігу та дощу; починають заряджатися з першими променями сонця. Потужності вистачить, щоб підключити освітлення (наприклад, укриття), зарядити мобільні, словом – щоб не втратити зв’язку зі світом.

Тож від імені виконавчого комітету, депутатського корпусу, колективу Талалаївської селищної ради щиро дякуємо всім іноземним партнерам, хто в такі важкі часи допомагає українському народу, тим самим наближає нашу Перемогу!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора