Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Днями волонтери передали Талалаївській громаді сонячну станцію для резервного живлення струмоприймачів потужність 800 Вт

Дата: 20.10.2022 10:20
Кількість переглядів: 118

Зусиллями команди ініціативних волонтерів з команди «Волонтери. Північ» сонячні електростанції від американської корпорації "Sunpower” та Європейської компанії "BayWa r.e. AG" надійшли в якості безкоштовної гуманітарної допомоги для України, більшість з яких до Чернігівської області.

Фото без опису

Один повний комплект автономної мініелектростанції потужністю 800 W днями отримала Талалаївська селищна рада. Передали електростанцію Артем Дєдков, представник Агенції регіонального розвитку Чернігівської області, і Олександр Петренко з команди "Волонтери.Північ". Свої дії вони повністю координують з Чернігівською обласною військовою адміністрацією та Чернігівською обласною радою. Директор з дистрибуції компанії "MBI DEVELOPMENT" офіційного дистриб'ютора "Sun Power", сам чернігівець та активний діяч вищеназваної команди, - Микола Гой.

Фото без опису

Сонячні панелі не бояться снігу та дощу; починають заряджатися з першими променями сонця. Потужності вистачить, щоб підключити освітлення (наприклад, укриття), зарядити мобільні, словом – щоб не втратити зв’язку зі світом.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Тож від імені виконавчого комітету, депутатського корпусу, колективу Талалаївської селищної ради щиро дякуємо всім іноземним партнерам, хто в такі важкі часи допомагає українському народу, тим самим наближає нашу Перемогу!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора