A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Проінформований, отже – захищений

Дата: 31.10.2022 09:00
Кількість переглядів: 210

Вже систематичними стали різні форми проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення. Зокрема співробітниками районних підрозділів Головного управління ДСНС здійснюються профілактичні рейди щодо поведінки у разі виявлення вибухонебезпечних предметів та правил пожежної безпеки у побуті, особливо при використанні пічного опалення.

Фото без опису

Рятувальники вкотре наголошують на необхідності перевірок стану опалювальних печей перед початком їх використання, закликають не вмикати одночасно велику кількість електроприладів та користуватися лише справними приладами для обігріву.

 

Ще однією важливою темою є мінна безпека. На жаль, зараз територія нашої області приховує багато небезпечних знахідок, натрапити на які можна в найнесподіваніших місцях. Тому, надзвичайники нагадують про заборону відвідування лісів та правила поведінки у разі виявлення вибухонебезпечних предметів.

 

Пам’ятайте, дотримання цих простих правил допоможе врятувати життя й здоров'я. Подбайте про свою безпеку та близьких людей!

 

 

Начальник Прилуцького РУ

ГУ ДСНС у Чернігівській області

Андрій ТКАЧЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора