A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Шановні працівники сільського господарства, ветерани, пайовики!

Дата: 20.11.2022 10:00
Кількість переглядів: 223

Шановні працівники сільського господарства, ветерани, пайовики!
День працівників сільського господарства – наймасовіше професійне свято, адже до сільськогосподарської праці причетні всі, не лише ті, хто працює на сільськогосподарських підприємствах, фермери, а і тих, хто працює на власних наділах, ростить сади і виноградники, хто утримує ВРХ, свиней, птицю, хто не тільки свої сім’ї забезпечує продукцією, а ще і продає її іншим.

Фото без опису

Спасибі вам, шановні, за вашу працю! Особливо цього, надтяжкого господарського року, ви своєю працею, своєю мужністю довели всьому світу, що країна, яка потерпає від збройної агресії росії, може не тільки себе забезпечувати продукцією, а й експортувати її за кордон.
Щиро вдячний всім аграріям, які працюють на території нашої громади, надають робочі місця жителям наших сіл, сплачують податки, наповнюючи місцевий бюджет. Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята. Адже завдяки праці сільських трударів забезпечується добробут і благополуччя кожної людини, гарантується продовольча безпека нашої держави. У цей святковий день зичу вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя і благополуччя, успіхів і нових професійних звершень. Високих урожаїв, віддачі тваринництва і в наступному сільськогосподарському році. Нехай ваша віддана праця і надалі служить на користь державі, на благо України.
Юрій ВЕЛИЧКО, селищний голова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора