A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Шановна громадо!

Дата: 21.11.2022 11:44
Кількість переглядів: 125

21 листопада ми разом з усією країною відзначаємо день Гідності та Свободи. Цей день – нагадування нам про ціну, яку українці заплатили, коли відстоювали своє право на чесні вибори та інтеграцію у Європейський Союз. Події двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року) стали підтвердженням того, що українці є сильною, незалежною, суверенною нацією. Хочу висловити велику  вдячність, всім хто постав на захист державних цінностей та національних інтересів. Низько вклоняємось Героям Небесної Сотні. 

 

Фото без опису


З нагоди цього знаменного дня бажаю нам усім єдності та незламності! У період війни вони так потрібні нам для Перемоги над ненависним ворогом! Гідні сини і доньки України дуже високою ціною виборюють сьогодні право жити у вільній, незалежній Україні.

Фото без опису

Ми віримо, що Україна обов’язкове переможе у цій страшній війні, віримо у світле майбутнє України, де завжди нетлінною буде пам’ять про тих, хто віддав життя за Україну, за її волю! Нехай завжди буде мирне небо над українською землею та ніколи не згасає віра у щасливе майбутнє Української держави! Слава Україні! Героям слава! 

 

Фото без опису


У пам'ять про ці події, селищний голова Юрій Величко, заступник голови Микола Сердюк та секретар селищної ради Ольга Ценцеря поклали квіти до банеру Небесної Сотні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора