A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

ТРИ «ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ» ПРАЦЮЮТЬ У ТАЛАЛАЇВЦІ

Дата: 29.11.2022 12:16
Кількість переглядів: 109

«Пункт Незламності» — термін, що з’явився у нашому лексиконі всього кілька днів тому. Це — місце нашої безпеки під час тривалого відключення електроенергії чи тепла. План росії — будь-що залишити жителів України без електроенергії, світла та тепла.

Фото без опису

У разі тривалого аварійного відключення електроенергії пункти стануть острівцем безпеки, стабільності, тепла та нашої єдності, які функціонуватимуть цілодобово і безкоштовно для тимчасового перебування. Комплектування та функціонування «Пунктів Незламності» здійснюється з урахуванням наявного ресурсу органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

На території Талалаївської громади діють три «Пункти Незламності». Два із них — цілодобово: у Талалаївській центральній лікарні (вул. Центральна, 63), та у приміщенні пожежної частини (вул. Перемоги, 25). В адміністративному приміщенні селищної ради «Пункт Незламності» працює з 8-ї до 17 години. Якщо у вас виникла така потреба, у «Пункті незламності» ви можете зігрітися, зарядити мобільні телефони чи якісь інші, життєво необхідні для вас електроприлади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора