A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

До Дня Збройних Сил України!

Дата: 07.12.2022 11:03
Кількість переглядів: 120

   Щороку 6 грудня ми відзначаємо День Збройних сил України. Цього року, в умовах повномасштабної війни, це свято набуло особливого значення. Найкращі сини та доньки України щосекунди самовіддано боронять нашу землю, захищаючи незалежність, свободу, культуру, українську націю від рашистської навали.

 

Фото без опису

       У цей визначний день, з нагоди 31-ї річниці заснування Збройних Сил України, в Талалаївському Будинку культури творчими колективами громади була представлена благодійна концертна програма. Їй передував ярмарок, підготований талановитими школярами нашої громади, на якому продавались новорічні прикраси та композиції, а також смаколики місцевих ґаздинь. Кошти, отримані під час проведення вказаних заходів, будуть направлені на придбання необхідних речей для наших захисників.

Фото без опису

     Начальник Прилуцького РС № 4 Юлія Карпенко відвідала вказані заходи та придбала декілька з представлених на ярмарку новорічних прикрас, смачну випічку та відвідала концертну програму, потрапити на яку можна було за умови внесення донату.

       Персонал Прилуцького РС № 4 від усього серця вітає всіх військовослужбовців з Днем Збройних Сил України. Ми захоплюємось вашою витримкою, мужністю, відважністю та хочемо побажати якнайшвидшої Перемоги над ворогом!

 

Прилуцький РС № 4

    

     

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора