A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Дата: 14.12.2022 12:26
Кількість переглядів: 78

Щороку, 14 грудня, ми відзначаємо День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції.

Фото без опису

Саме 14 грудня було офіційно повідомлено про завершення будівництва саркофага над зруйнованим у результаті вибуху четвертим енергоблоком ЧАЕС.

Фото без опису

Цей день пам'яті став скорботним нагадуванням всьому людству про важку перемогу над вогнем. Страшна трагедія торкнулася сотень тисяч українців. Завдяки мужності та героїзму ліквідаторів, ми сьогодні з болем згадуємо про трагічні події. На жаль, багатьох із них вже давно немає серед живих.

Фото без опису

Схиляємо голови перед тими, чиє життя та здоров’я забрав невидимий ворог – смертоносне радіоактивне випромінювання. 

Фото без опису


Щира вдячність всім учасникам ліквідації наслідків найбільшої техногенної катастрофи. Бажаю вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, миру та достатку. Велика шана і уклін до землі всім, хто врятував нас від ще більшого лиха. Нехай назавжди залишиться у минулому жах Чорнобильської катастрофи і ніколи не повториться знову. 

Фото без опису


У пам’ять про ці події, керівники громади та учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС поклали квіти до пам’ятного знаку жертвам Чорнобильської катастрофи.

Фото без опису


За мужність, самовідданість і високий професіоналізм при ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській  АЕС та з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, селищний голова Юрій Величко вручив грамоти селищної ради Миколі Миколайовичу Хорошенку, Юрію Володимировичу Семіньку, Миколі Миколайовичу Тимошенку.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора