A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

ХТО І ДЕ СНІГ РОЗЧИЩАТИМЕ?

Дата: 06.12.2022 16:36
Кількість переглядів: 69

З приходом зими це питання не знімається з порядку денного. Як бачимо, грудень розпочався із негоди. Снігопади були не значні, але на території громади довелося попрацювати техніці селищної ради та ВУЖКГ, як і щороку, допомагали місцеві аграрії, фермери, підприємці. Тільки по селищу протяжність вулиць та провулочків понад 40 кілометрів. Для комунальників роботи не мало. Селищна рада дякує всім власникам тракторів, мотоблоків, хто допомагає розчищати вулиці та провулки у своїх населених пунктах.

 

Фото без опису

 

Хотілося б зробити роз’яснення щодо того, хто відповідає за стан утримання доріг різного призначення в зимовий час. Однозначно — на території селища і сіл ОТГ — селищна рада. Дороги обласного та районного значення, які сполучають населені пункти, під’їзні дороги до населених пунктів знаходяться на балансі Управління капітального будівництва Чернігівської ОВА. Забезпечувати безперебійний та безпечний рух на цих дорогах у зимовий період, а саме – розчищати їх від снігу, боротися із ожеледицею буде дорожньо-експлуатаційна організація ТОВ «ІНЕЙТС», яка виграла тендер на обслуговування цих доріг.

Балансоутримувач автомобільних доріг загального користування державного значення на території Талалаївської громади, це відрізки автотраси Дмитрівка-Харкове та Прилуки-Варва- Срібне-Обухове  - Служба автомобільних доріг.  Підрядна організація, які виграла тендер на виконання робіт із зимового утримання автомобільних доріг загального користування на території Талалаївської громади – ТОВ СП «Автострада».

Під час сильних снігопадів не можливо очистити відразу всі вулиці. Певно, всі звернули увагу, що снігоочисна техніка починає працювати із ночі. Але не можливо очистити від снігу відразу всі вулиці. Отож, проявіть терпіння, врахуйте, що техніка починає працювати на вулицях, де найактивніший рух автотранспорту та пішоходів. Але, на кожну вулицю доїде обов’язково.

Талалаївська селищна рада просить підприємців, власників та орендарів торговельних точок розчищати сніг біля своїх приміщень, посипати сходи, аби вони не були слизькими, що не вимагає великих матеріальних затрат та робитиме комфортним перебування людей у громадських місцях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора