A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Благодійний турнір з волейболу

Дата: 20.12.2022 11:23
Кількість переглядів: 130

Минулої суботи в спортивному залі Талалаївського ЗЗСО проводився благодійний кубок з волейболу на підтримку ЗСУ. У змаганнях взяли участь 5 команд нашої громади.

Фото без опису

До учасників змагань звернувся селищний голова Юрій Величко. Він подякував їм за те, що у цей нелегкий час вони підтримують наших захисників і роблять свій вклад у нашу загальну Перемогу. 

Фото без опису


За кубок змагались команди з Талалаївки «Студенти», «Фортуна» та команда учнів Талалаївського ЗЗСО I-III ступенів, а також команди з Липового та Красного Колядина.

Фото без опису

Потрібно сказати, що незважаючи на велику перерву у проведенні змагань, всі спортсмени показали непогану майстерність. Більшість матчів проходили у напруженій боротьбі. Дещо вирізнялись кращою зіграністю команди «Студенти», «Фортуна» та команда з Красного Колядина.

Фото без опису

В очній боротьбі «Фортуна» переграла красноколядинців  у двох партіях, а «Студенти» в дуже напруженій боротьбі, де виграш становив всього два очки, вирвали перемогу у «Фортуни». 

Фото без опису


В останньому матчі турніру Красний Колядин грав проти команди «Студенти». Першу партію виграли з рахунком 24:22 (партії грали до 21 очка) красноколядинці. У другій партії «Студенти» впевнено взяли реванш і виграли з рахунком 21:12. Все вирішувалось у третій партії.

Фото без опису

Спочатку «Студенти» вирвались вперед: рахунок був 10:6 на їх користь, але їхні суперники не здалися і наздогнали в рахунку. Та, все ж, закінчення партії більш вдало провели «Студенти», які перемогли з рахунком 15:12 і завоювали  трофей. Другими стала команда «Фортуна», а третіми були волейболісти з Красного Колядина. 

Фото без опису


Учасники змагань зібрали кошти в сумі 2640 грн, які будуть внеском на ще один тепловізор для наших захисників.
Сергій МИХНО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора