A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Шановні енергетики!

Дата: 22.12.2022 15:18
Кількість переглядів: 91

Не знайти більш важливу галузь, ніж енергетична! Ми завжди це знали, а у час повномасштабної війни щодня переконуємося у цьому. Ваша праця сьогодні, як ніколи, вимагає від вас професійності, здібності, терпіння, винахідливості і сміливості.

Фото без опису

У день професійного свята висловлюю вам щиру вдячність за щоденну, сумлінну та важку працю, за те, що у цей, надскладний для країни час, ви відповідально та професійно виконуєте поставлені перед вами завдання, іноді ризикуючи навіть власним життям. 

Фото без опису


Ми не можемо уявити наше життя без електричної енергії і ви робите все можливе, часом і не можливе, щоб світло і тепло було у школах, лікарнях, наших домівках, щоб був телефонний зв’язок та Інтернет. Бо все це є тільки тоді, коли є подача електроенергії, коли немає пошкоджень на лініях. Нехай же ваші робочі будні будуть стабільними, а ремонти на лініях – тільки плановими!

Фото без опису


Напередодні свята селищний голова Юрій Величко зустрівся з працівниками  Талалаївської дільниці відокремленого підрозділу Прилуцького району електричних мереж АТ «Чернігівобленерго» та нагородив грамотою за зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, забезпечення стабільного енергопостачання побутових та промислових споживачів району та з нагоди професійного свята – Дня енергетика

Фото без опису


- Марченка Олександра Володимировича – електромонтера оперативно-виїзної бригади 3 групи Талалаївської дільниці відокремленого підрозділу Прилуцького району електричних мереж АТ «Чернігівобленерго»
- Машоху Володимира Валентиновича - електромонтера оперативно-виїзної бригади 5 групи Талалаївської дільниці відокремленого підрозділу Прилуцького району електричних мереж АТ «Чернігівобленерго»

Фото без опису


- Роя Анатолія Миколайовича – провідного інженера (з розподілу електроенергії) Талалаївської енергозбутової дільниці відокремленого підрозділу Прилуцький район електричних мереж АТ «Чернігівобленерго»
- Сердюка Руслана Сергійовича – адміністратора відділу прийому замовлень сервісного центру обслуговування клієнтів АТ «Чернігівобленерго».

Фото без опису


За зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, забезпечення стабільного енергопостачання побутових та промислових споживачів району та з нагоди професійного свята – Дня енергетика, оголошено подяку Чижику Олександру Івановичу – електромонтеру з експлуатації розподільних мереж 4 групи Талалаївської дільниці з експлуатації електромереж №2 Талалаївської дільниці відокремленого підрозділу Прилуцького району електричних мереж АТ «Чернігівобленерго».

Фото без опису


Селищний голова побажав присутнім здоров’я, добробуту, сімейного благополуччя,  багато сил та енергії, здійснення всіх мрій та бажань. Спокійної та безперешкодної роботи, миру та добра. Нехай у ваших домівках завжди панує світло, тепло та затишок!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора