A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Виконання плану адвокаційної кампанії

Дата: 30.12.2022 12:28
Кількість переглядів: 119

Як відомо, адвокаційна кампанія - це комплекс організованих дій (заходів), який вміщує роботу з владою, громадською думкою та медіа; сукупність форм і методів впливу на громадську думку та суспільні відносини з метою переконати і налаштувати цільову аудиторію на позитивне ставлення до певної ідеї, сформувати прихильність до пробації у лідерів думок і представників цільових аудиторій на рівні громад, що забезпечить розвиток мережі волонтерів пробації.

Днями, на виконання плану «Адвокаційної кампанії за напрямом «Волонтерська діяльність, пов’язана з пробацією» на 2022 рік, начальник Прилуцького РС № 4 Юлія Карпенко провела робочі зустрічі з головою ФГ «Логвиненка М.М.» Михайлом Логвиненком та головою ФГ «Зарічного М.В.» Миколою Зарічним.

Завданнями даних зустрічей була популяризація волонтерства пробації серед представників соціально-відповідального бізнесу. Зокрема, були обговорені способи ефективної співпраці органу пробації з підприємцями з метою об’єднання зусиль задля забезпечення безпеки в громаді.

Під час зустрічі гості мали можливість ознайомитися із функціями та метою пробації. Начальник Прилуцького РС № 4 Юлія Карпенко, в свою чергу, висловила подяку за активну громадську позицію та небайдужість до діяльності правоохоронного органу в сфері забезпечення безпеки суспільства та запобігання вчиненню нових правопорушень клієнтами пробації.

 

Прилуцький РС № 4


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора