A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Співпраця з партнерськими організаціями

Дата: 30.12.2022 12:31
Кількість переглядів: 137

   Згідно статті 4 Закону України «Про пробацію» від 05.02.2015 р., метою пробації є забезпечення безпеки суспільства шляхом виправлення засуджених, запобігання вчиненню ними повторних кримінальних правопорушень.

Фото без опису

Але реалізація даної мети не можлива без тісної співпраці з партнерськими організаціями громади. Адже лише поєднавши спільні зусилля та максимум з наявних ресурсів можливо досягти максимально ефективного здійснення нагляду за суб’єктом пробації, який відбуває кримінальне покарання, не пов’язане з позбавленням волі, та його повернення до загальноприйнятний.

     Днями, задля поліпшення співпраці з КУ «Центр надання соціальних послуг Талалаївської селищної ради» та з метою піару проєкту «Інструменти впливу на правопорушників задля убезпечення суспільства» (про ефективність роботи інструментів пробації) старший інспектор Прилуцького РС № 4 капітан внутрішньої служби Тетяна Роєнко провела робочу зустріч із директором вказаної комунальної установи Людмилою Рябчун. В ході зустрічі було обговорено розвиток пробації і розширення альтернативних санкцій шляхом роз’яснення суті й переваг пробації, а також розроблених ініціатив, шляхи підвищення результатів співпраці в напрямку проведення соціально-виховної роботи із суб’єктами пробації, надання спеціалістами комунальної установи кваліфікованих консультацій з метою вирішення їх криміногенних потреб.

Фото без опису

     В ході проведення робочі проведення було досягнуто порозуміння та сформульовано подальший напрямок співпраці між організаціями. На завершення заходу старший інспектор Прилуцького РС № 4 Тетяна Роєнко виразила вдячність Людмилі Рябчун за забезпечення високих показників в результаті проведення соціально-виховної роботи працівниками комунальної установи, адже лише спільними зусиллями можливо виправлення осіб, яким суд дозволив відбувати покарання без ізоляції від суспільства.

 

Прилуцький РС № 4 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора