Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

ЗМАГАЮТЬСЯ ЮНІ ВОЛЕЙБОЛІСТКИ

Дата: 26.12.2022 11:56
Кількість переглядів: 255

У п’ятницю 23 грудня в спортивному залі Липівського ЗЗСО I-III ст. пройшла першість Талалаївської селищної ради серед дівчат — учениць шкіл громади. У змаганнях взяли участь команди з Талалаївки, Красного Колядина та команда господарів — Липового.

 

Фото без опису

 

Одразу скажу, що матчі пройшли надзвичайно напружено, можна сказати, навіть драматично. Всі команди показали високий рівень підготовки, незважаючи на ті складні умови, в яких ми з вами живемо, навчаємося останні десять місяців. За це окрема подяка вчителям фізкультури Миколі Лиху, Андрію Грабовому та Максиму Севрюку.

У першому матчі зустрічалися команди з Талалаївки та Красного Колядина. Першу партію з невеликою перевагою виграли красноколядинці 25:22. Друга партія проходила дуже рівно. Але наприкінці партії вигравали дівчата з Красного Колядина. Рахунок був 24:22, залишалося виграти одне очко з двох розіграшів і загальна перемога на їхню користь. Але дівчата з Талалаївки проявили зібраність і спочатку зрівняли рахунок у партії, а потім і виграли. Для з’ясування переможця довелося грати третю партію. І знову наприкінці партії попереду красноколядинці. Але і на цей раз волю до перемоги проявили дівчата з Талалаївки і виграли перший матч із рахунком 2:1 по партіях.

У другому поєдинку зустрічалися команда господарів і команда з Талалаївки. В першій партії довгий час попереду з великим розривом вигравали талалаївські дівчата, але наприкінці партії організованіше зіграли липівці і перемогли з рахунком 25:22. Друга партія пройшла за сценарієм першої і знову перемога господарок змагань, цього разу з рахунком 25:18. Отож загальний рахунок матчу 2:0 на користь команди з Липового.

У третьому поєдинку Липове грало проти Красного Колядина. В цьому матчі рахунок коливався то в одну, то в іншу сторону. Але дівчата з Липового продемонстрували більш злагоджену гру. В усіх лініях цієї команди були однаково сильні гравці. І вони святкували перемогу в цьому матчі і загальну перемогу в турнірі. Друге місце — дівчата з Талалаївки, а треті — з Красного Колядина. Команда — переможець турніру отримала кубок, грамоту від селищної ради та медалі. А головне, що всі учасниці змагань отримали задоволення і неабиякий заряд впевненості на майбутнє.

Сергій МИХНО.

На фото: переможці турніру — команда Липівської школи зі своїм тренером Миколою ЛИХОМ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора