A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

ЗМАГАЮТЬСЯ ЮНІ ВОЛЕЙБОЛІСТКИ

Дата: 16.01.2023 14:51
Кількість переглядів: 126

Під час зимових канікул, а саме 10 січня, у спортивному залі Талалаївського ЗЗСО I-III ступенів відбувся відкритий кубок Талалаївської селищної ради з волейболу серед дівчат 2006–2007 років народження.

Фото без опису

 

За кубок змагалися шкільні команди дівчат із Липового, Талалаївки та дві команди з Бахмача. До речі, одна з бахмацьких команд у цьому році буде представляти нашу область у фіналі всеукраїнської шкільної ліги. Тож нашим командам протистояли досить сильні суперники.

 

Фото без опису

У першому турі змагань команда з Липового грала проти своїх землячок із Талалаївки. Як ви пам’ятаєте, нещодавно ці команди вже зустрічались під час проведення першості нашої громади, що проходила у Липовому.

Фото без опису

Той матч відбувався у дуже напруженій боротьбі, в результаті перемогу святкували липівські волейболістки. І цього разу поєдинок відбувався за тим же сценарієм. Першу партію виграли гості з Липового, з рахунком 21:17.

Фото без опису

Друга партія була ще більш напруженою. У липівській команді лідирувала Даша Лихо, а в талалаївських дівчат — Альона Топчій.

Фото без опису

Але все-таки на тай-брейку перемога дісталася підопічним тренера з Липового Миколи Лиха. Рахунок партії 24:22 і загальний рахунок матчу 2:0.

Фото без опису

В іншому поєдинку першого туру між собою зустрічалися дві бахмацькі команди, які продемонстрували високий рівень індивідуальної та командної майстерності. Першу партію з великим відривом виграла перша команда дівчат із Бахмача.

Фото без опису

 

Рахунок партії 21:6. У другій партії сильнішою виявилася вже друга бахмацька команда. Та все ж у третій, вирішальній партії перемогу прогнозовано здобула перша команда з рахунком 15:9.

Фото без опису

У двох наступних турах бахмацькі волейболістки екзаменували команди нашої громади. Звичайно, що гості були явно сильнішими, та періодично наші дівчата показували непоганий волейбол. І я впевнений, що при наполегливій праці на тренуваннях у наших волейболісток є майбутнє. В цілому турнір був удалим. Дівчата отримали задоволення, а тренери команд зрозуміли, над чим потрібно більше працювати на тренуваннях.

Сергій МИХНО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора