A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

ШАНОВНА ГРОМАДО!

Дата: 22.01.2023 12:17
Кількість переглядів: 90

22 січня ми відзначаємо День Соборності України. Соборність України — це єдність усіх українців навколо головних ідей нашого майбутнього. Це цілісність наших земель: немає окремої Східної і Західної України! Ми єдиний народ! У нас одна держава!

Фото без опису


На жаль, із 2014 року Україна знову бореться за свою незалежність та неподільність. 24 лютого 2022 року росія повномасштабно вторглася в Україну та безжально рве її на шматки, руйнуючи все на своєму шляху. Наші захисники та захисниці мужньо боронять рідну землю, іноді ціною власного життя. А ми всі разом об’єдналися та згуртувалися заради однієї найважливішої мети — Перемоги! І ми обов’язково переможемо! Жодна зла сила не зламає сильну духом націю.

Фото без опису


У цей день бажаю вам міцного здоров’я, натхнення, бадьорості та оптимізму. Нехай у кожній родині панують мир і спокій, любов, повага та взаєморозуміння. Бажаю і надалі триматися разом! В єдності наша сила!
Зі святом! Слава Україні!
Юрій ВЕЛИЧКО, селищний голова.

Цього дня селищний голова Юрій Величко, начальник юридичного відділу Талалаївської селищної ради Олег В'ялий, секретар селищної ради Ольга Ценцеря, начальник Прилуцького РС №4 ДУ "Центр пробації" в Чернігівській області Юлія Карпенко та старший інспектор Прилуцького РС №4 ДУ "Центр пробації" в Чернігівській області Тетяна Роєнко поклали квіти до банеру Небесної Сотні, вшановуючи пам’ять героїв, які загинули на Майдані захищаючи права та свободи людини, європейське майбутнє України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора