A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Відбулося засідання колегії за підсумками роботи Головного управління у 2022 році

Дата: 08.02.2023 13:06
Кількість переглядів: 77

07 лютого ц.р. в режимі відеоконференції відбулося розширене засідання колегії при начальнику Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області, на якому було розглянуто підсумки роботи у 2022 році та визначено завдання і пріоритети на 2023 рік. У засіданні брала участь заступниця Голови правління Пенсійного фонду України Ірина Ковпашко.

 

 

Начальник Головного управління Пенсійного фонду України у Чернігівській області Юрій Юрченко доповів про організацію роботи підрозділів Головного управління.

За минулий рік профінансовано та виплачено пенсії 306 тис. пенсіонерів Чернігівщини. Середній розмір пенсії в області на 1 січня ц.р. становив 4190 грн. За минулий рік цей показник зріс на 542 грн або на 15 %. Надано 321,8 тис. послуг громадянам, в тому числі в сервісних центрах – 256,3 тис., дистанційно – 60,7 тис., на віддалених робочих місцях – 4,8 тис. На 115 % забезпечено виконання планових показників по надходженню власних коштів, адміністрування яких здійснюють органи ПФУ.

Юрій Юрченко подякував колективу Головного управління за проведену роботу та акцентував увагу на основних пріоритетах діяльності у 2023 році.

 Заступниця Голови правління Пенсійного фонду України Ірина Ковпашко відмітила позитивні напрацювання Головного управління щодо забезпечення усіх обов’язкових призначень, перерахунків та виплат, виконання плану надходжень власних коштів, успішної реалізації нових функцій, покладених на органи Пенсійного фонду України. Окресливши завдання ПФУ на 2023 рік, вона наголосила, що кожен із напрямів діяльності потребує чіткої взаємодії всіх структурних підрозділів Головного управління для досягнення позитивних результатів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора