A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

З 15 лютого 2023 року на Чернігівщині встановлено заборону на вилов щуки

Дата: 16.02.2023 08:48
Кількість переглядів: 610

#ЗАБОРОНА

🚫 З 1️⃣5️⃣  лютого 2023 року на Чернігівщині встановлено заборону на вилов щуки

📌 Чернігівський рибоохоронний патруль повідомляє, що з 1️⃣5️⃣  лютого 2023 року, відповідно до нових Правил любительського та спортивного рибальства, у всіх рибогосподарських водних об'єктах встановлюється  🚫 заборона на вилов щуки на період нересту, яка діятиме до 3️⃣1️⃣ березня.

Фото без опису


🎏 Щука – одна з небагатьох риб наших водойм, нерестова активність якої починається за температури води 3-5°C, що є нижчою порівняно з нерестовими температурами інших видів.
☝ З метою захисту плідників у переднерестовий та нерестовий періоди, термін нерестової заборони на вилов щуки має поширюватися не тільки на період відкладення ікри, але й на час переднерестової активності.
За незаконне добування щуки передбачено покарання від адміністративної до кримінальної відповідальності, а також відшкодування нанесених рибному господарству збитків. 
☝️  Штраф за одну незаконно виловлену щуку становить 💵 3468 гривень.
📣 Якщо ви стали свідком порушення Правил рибальства, незаконного придбання чи збуту водних біоресурсів або зберігання чи реалізації заборонених знарядь лову, прохання оперативно повідомляти на «гарячу лінію» Чернігівського рибоохоронного патруля ☎️ (099) 112-13-44 (цілодобово).
ℹ️  Довідкова інформація:
З 1 листопада 2022 року на території Чернігівської області встановлено заборону на вилов риби у зимувальних ямах. З більш детальною інформацією можна ознайомилися за посиланням http://chng.darg.gov.ua/_z_1_listopada_2022_roku_na_0_0_0_1968_1.html
З 1 грудня 2022 року на території області розпочалась заборона на лов раків http://chng.darg.gov.ua/_z_1_grudnja_na_0_0_0_1978_1.html
🧐 Читайте подробиці на нашому сайті:
https://chng.darg.gov.ua/_z_15_ljutogo_2023_roku_na_0_0_0_2007_1.html
#ГарячаЛінія #заборона  #раки #рейд #риба #штраф #збитки #рыбалка #рибалка #риболов #новини #новости #Чернігів #Чернигов #рибоохоронний_патруль #Чернігівський_рибоохоронний_патруль #рибоохорона #оперативна_робота #рейд #риба #рибалкачернігів #рыбалкачернигов #новини #новости #збитки #порушення #рибнегосподарство #черниговскаяобласть #чернігівськаобласть #забороненезнаряддялову #сітка #заборона #вилучення #зариблення #вселення #карта #інтерактивнаКарта


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора