A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Першість Талалаївської селищної ради з волейболу

Дата: 31.03.2023 08:52
Кількість переглядів: 117

23 березня в приміщенні спортивної зали Талалаївського ЗЗСО було проведено першість Талалаївської селищної ради з волейболу серед юнацьких команд закладів загальної середньої освіти. Боротьбу за перемогу вели команди п’яти шкіл громади.

Фото без опису

В першому турі команда з Талалаївки досить легко переграла своїх однолітків із Плугатаря в двох партіях. В іншому матчі першого туру так само впевнено здобули перемогу над командою з Чернецького їхні сусіди з Харкового.

Фото без опису

На слідуючому  етапі  липівські волейболісти в напруженій боротьбі поступились команді з Харкового з рахунком 1:2 по партіях.

Фото без опису

Плугатарська команда у своєму другому матчі  не без проблем перемогла команду з Чернецького і здобула право грати у матчі за третє місце.

Фото без опису

Талалаївські ж волейболісти і у другому матчі турніру здобули впевнену перемогу над командою Липівського ЗЗСО.

Фото без опису

Таким чином за третє місце змагались команди з Липового та Плугатаря. Сильнішими у цьому двобої виявились липівські волейболісти (тренер Микола Лихо), які й стали бронзовими призерами першості громади.

Фото без опису

А у вирішальному поєдинку зустрілися команди з Харкового та Талалаївки.

Фото без опису

Хлопці з Талалаївки цього року були явно сильнішими за всіх своїх суперників і заслужено стали переможцями цьогорічного турніру з волейболу.

Фото без опису

Вітаємо тренера команди Андрія Грабового та його вихованців з цим успіхом. Разом з тим потрібно відмітити і непогану гру команди з Харкового, яку тренує Роман Покришка.

Сергій МИХНО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора