A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Волейбольний турнір на честь Володимира БОЖКА

Дата: 03.04.2023 09:12
Кількість переглядів: 159

24 березня в спортивному залі Талалаївського ЗЗСО відбувся традиційний чоловічий волейбольний турнір на честь Володимира БОЖКА.

Фото без опису

Володимир Олександрович БОЖКО більшу частину свого життя віддав талалаївському спорту, працюючи вчителем фізичної культури та спорту в школі селища Талалаївка.

Фото без опису

Його учні з успіхом виступали на різноманітних спортивних майданчиках нашої країни і багато з них і до цього часу беруть активну участь у спортивному житті нашої громади.

Фото без опису

Теплі слова про Володимира БОЖКА сказав його колега, теж ветеран спорту, Віталій ЯРЕМЕНКО. Боротьбу за почесний кубок вели чотири команди.

Фото без опису

Це команди учнів Талалаївського ЗЗСО, команда «Студенти» з Талалаївки, також талалаївська команда «Фортуна» і волейболісти із Красного Колядина.

Фото без опису

В першому турі команда школярів поступилася суперникам команді «Фортуна» з рахунком 0:2 по партіях. Один з лідерів талалаївського волейболу останнім часом команда «Студенти» програли першу партію в поєдинку з красноколядинцями з рахунком 20:25.

Фото без опису

Але потім зібрались і виграли дві наступні партії. Найбільш видовищним виявився поєдинок між командами «Фортуна» та «Студенти». Цього разу кращий бойовий дух мали  волейболісти команди «Фортуна».

Фото без опису

Особливо у першій партії, яку вони виграли з рахунком 26:24, а другу партію більш впевнено з рахунком 25:18. В наступному матчі команда з Красного Колядина переграла школярів у двох партіях.

Фото без опису

У матчі між командами «Фортуна» та Красного Колядина талалаївчанам для загальної перемоги достатньо було виграти хоча б одну партію. І з цим завданням вони впорались вже у першій партії гри з рахунком 25:14. В другій партії дещо розслабившись програли з рахунком 18:25.

Фото без опису

Напруженою виявилась третя партія цього матчу, де перемогу здобули талалаївчани з рахунком 15:13 і таким чином стали переможцями турніру. Друге місце у команди «Студенти», які виграли останній матч проти школярів. А третіми фінішували волейболісти з Красного Колядина. Всі учасники змагань відзначили непогану гру школярів із Талалаївки, які періодично демонстрували досить зрілу і майстерні гру.

Сергій МИХНО

   

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора