Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ТАЛАЛАЇВЩИНИ ТА ГОСТІ ГРОМАДИ!

Дата: 16.04.2023 09:28
Кількість переглядів: 84

Прийміть найщиріші вітання з великим днем світлого Христового Воскресіння! Великдень — це свято надії, яка наповнює наші серця добром, любов’ю та милосердям. Сьогодні ми, як ніколи, об’єднуємося у молитві за Перемогу України у тяжкій багаторічній загарбницькій війні, яку розв’язала проти нас росія.

Фото без опису

Доземний уклін нашим славним ЗСУ, завдяки мужності і стійкості яких, ми, жителі тилових територій, маємо можливість працювати на своїх робочих місцях. І у будні, і у святкові дні не забуваймо дякувати нашим захисникам, підтримувати їх хто як може. Ця війна торкнулася кожної родини… Розлучені сім’ї, знищене житло, втрачена робота… Та найстрашніше те, чого вже ніколи не змінити — втрачені людські життя. Ні на мить не забуваймо про те, якою ціною дається нам свобода!
Нехай Боже благословення буде запорукою переможного миру на нашій рідній землі! Щиро зичу всім родинам діждатися з війни живими і неушкодженими синів, чоловіків, татусів і коханих. Хай буде у вас міцним здоров’я, ніколи не полишає натхнення жити і творити задля миру і процвітання України. Бажаю, щоб Великодні дзвони принесли у ваші домівки безмежну радість, спокій і благополуччя, а серце наповнилося вірою у щасливе та мирне майбутнє!
Зі святом! Христос Воскрес! Воістину Воскрес!
Юрій ВЕЛИЧКО, селищний голова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора