A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Військова служба за контрактом

Дата: 02.05.2023 09:32
Кількість переглядів: 238

ЯКЩО ВИ СПРАВЖНІЙ ПАТРІОТ, БАЖАЄТЕ ЗАВЖДИ БУТИ ГОТОВИМ ДО ЗАХИСТУ БАТЬКІВЩИНИ - СРІБНЯНСЬКИЙ ОБ’ЄДНАНИЙ РАЙОННИЙ ТЕРИТОРІАЛЬНИЙ ЦЕНТР КОМПЛЕКТУВАННЯ ТА СОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ – запрошує вас на військову службу за контрактом.
 Проходження військової служби за контрактом у бойових частинах Збройних Сил України, у Десантно-Штурмових Військах Збройних Сил України та інших частинах. Великий вибір військово-облікових спеціальностей. Участь у міжнародних навчаннях та операціях.  Можливість отримання військової освіти та спеціальності. Достойна зарплата та додаткові виплати. Соціальні гарантії та пільги для військовослужбовців за контрактом.


Військовослужбовці, які бездоганно зарекомендували себе під час проходження військової служби за контрактом, мають можливість після проходження спеціальних курсів отримати первинне офіцерське звання. Контрактники проходять військові навчання за кордоном.
Розглядаються кандидатами на військову службу за контрактом громадяни віком від 18 до 45 років, які мають освіту не нижче базової середньої та відповідають вимогам проходження військової служби.
Терміни укладання контрактів: на 3 роки – для осіб рядового складу; від 3 до 5 років – для осіб сержантського і старшинського складу; на 6 місяців – для військовослужбовців строкової військової служби та військовослужбовців військової служби за призовом під час мобілізації, на особливий період, які під час дії особливого періоду вислужили не менше 11 місяців, осіб, звільнених з військової служби під час дії особливого періоду, які приймаються на військову службу за контрактом у період з моменту оголошення мобілізації до часу введення воєнного стану або оголошення рішення про демобілізацію; від 1 до 10 років – під час дії особливого періоду для військовослужбовців за їх бажанням строк проходження військової служби за новим контрактом може бути продовжено, але не більш, ніж до досягнення граничного віку перебування на військовій службі.
Наша адреса: 17300, Чернігівська область, Прилуцький район, смт Срібне, вулиця Миру 44/А. Другий відділ Прилуцького РТЦК та СП.
телефон для довідок: (04639) 2 11 65, 098 789 76 20.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора