Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Пам’ятаємо. Перемагаємо.

Дата: 08.05.2023 13:23
Кількість переглядів: 79

8 травня – День пам’яті та примирення, який відзначається щороку з метою вшанування пам’яті всіх жертв Другої світової війни. Ці пам’ятні дати вже другий рік ми вшановуємо в умовах повномасштабної військової агресії росії, яка посягає на територіальну цілісність нашої держави, її незалежність та життя кожного українця. 

Фото без опису


Сьогодні ми вшановуємо подвиг ветеранів, які боролися з нацизмом і перемогли його. Пам’ятаємо всіх, кого обпалила та війна. На жаль, на сьогодні у нашій громаді проживає тільки два учасники Другої світової. Це Олександр Потапович Яременко та Іван Олексійович Яковенко з Талалаївки.

Фото без опису

Цього дня селищний голова Юрій ВЕЛИЧКО разом з представниками Другого відділу Прилуцького РТЦК та СП відвідали ветеранів, вручили їм вітальні листівки, квіти, подарунки та продуктові набори.

Фото без опису


Сьогодні біля пам’ятника загиблим воїнам-односельцям вшанувати пам’ять полеглим зібралися представники апарату селищної ради та його контролюючі органи, представники громадськості.

Фото без опису


Слово мали селищний голова Юрій ВЕЛИЧКО та голова ветеранської організації Талалаївської селищної ради Григорій КОСТЕНКО.

Фото без опису


Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих воїнів-земляків.

Фото без опису


У цей пам'ятний для світу день не забуваймо про тих, хто загинув захищаючи нашу країну.
Низький уклін всім, хто сьогодні боронить рідну землю від підступного ворога, ризикуючи собою, проходить крізь вогонь жорстокого двобою добра і зла.

Фото без опису


Схиляємо голови перед героями, які пожертвували своїм життям заради світлого майбутнього у всьому світі.
Пам’ятаємо. Перемагаємо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора