A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

З Міжнародним днем матері та Міжнародним днем сім’ї

Дата: 14.05.2023 14:48
Кількість переглядів: 63

Мама — найголовніша людина в житті кожного. Наші матері дарують нам життя, а потім стають першим зразком для наслідування. Найтепліші спогади дитинства неможливі без мам — вони завжди рятують нас від хвороб та оберігають від неприємностей.

До мами ми звертаємось тоді, коли потребуємо справді мудрої й доброї поради, в щирості якої не доводиться сумніватися. Зрештою, в найтяжчі часи, коли здається, що весь світ став ворожим, тільки материнська любов залишається безумовною й незмінною. Для вшанування всіх мам в світі існує добре й зворушливе свято — Міжнародний день матері, який відзначають щорічно в другу неділю травня. Цього року це свято припадає на 14 травня.

15 травня весь світ відзначає Міжнародний день сім’ї. Сім’я як основний елемент суспільства була і залишається берегинею людських цінностей, культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку. Завдяки сім’ї міцніє і розвивається держава, зростає добробут народу.

В нашій громаді проживають родини, які заради щасливих дитячих очей створили міцні, дружні сім’ї, де панують мир і злагода, розуміння, взаємоповага та взаємодопомога. На сьогодні на території Талалаївської селищної ради функціонує 4 прийомних сім’ї, в яких виховується 7 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та 9 сімей, в яких виховуються 12 дітей під опікою та піклуванням.

         Щиро вдячні кожній  родині, яка прийняла у свій дім обділену батьківською ласкою дитину. Слова поваги тим, хто не злякався труднощів і виховує сьогодні декількох дітей. Слова вдячності також опікунам, піклувальникам, прийомним батькам, усім, хто щодня допомагає дітям знайти свою сім’ю, дарує віру та надію на краще майбутнє.

Дорогі матері, жінки, вітаємо вас зі святами і бажаємо, щоб ваші діти платили вам такою ж великою любов’ю, прихильністю, ласкою і турботою, яку свого часу ви віддали їм без залишку. Міцного вам здоров’я, довгих років життя, радості і гордості за своїх дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора