Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Талалаївщина прощається із воїном Денисом ВЕРБИЦЬКИМ

Дата: 13.05.2023 18:20
Кількість переглядів: 70

Біль, сум та розпач огорнули нашу громаду. Сьогодні, 13 травня 2023 року, Талалаївщина провела в останню путь свого Захисника та Героя Дениса ВЕРБИЦЬКОГО, який загинув 9 травня 2023 року біля населеного пункту Мала Токмачка Запорізької області. Він залишався вірним військовій присязі, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України, виявивши стійкість та мужність у бою за нашу Батьківщину.

Фото без опису


Напередодні, 12 травня, близько 21 години мешканці громади, стоячи на колінах, зустрічали траурний  кортеж з загиблим воїном, устеляючи живими квітами дорогу додому, де його чекали рідні... 

Фото без опису


Денис Віталійович ВЕРБИЦЬКИЙ народився 6 лютого 2002 року у Талалаївці. Закінчив Талалаївську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів. Дуже любив спорт, мав багато друзів. Світлий, відкритий, добрий, цілеспрямований, рішучий та завжди з чудовим почуттям гумору.

Фото без опису


У 2017 році закінчив Кам'янець - Подільський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою, що на Хмельниччині. У 2019 році вступив до Національної академії Національної гвардії України за спеціальністю "Державна безпека", спеціалізація "Службовобойове застосування підрозділів спеціального призначення Національної гвардії України".

Фото без опису

Проходив військову службу за контрактом у військовій частині 3029 Національної гвардії України на посаді командира 1-го взводу оперативного призначення 2-ої роти оперативного призначення (на бронетранспортерах) 2-го батальйону оперативного призначення.
Поховали Героя на місцевому кладовищі в смт Талалаївка. 

Фото без опису


У Дениса залишилися батьки, дружина, старший брат, який сьогодні теж захищає Україну. 
Спочивай з миром, наш хоробрий воїне.

Фото без опису

Світла пам'ять завжди житиме у серцях твоїх рідних і усіх земляків. Герої не вмирають. Слава Україні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора