Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

ШАНОВНІ ЗЕМЛЯКИ!

Дата: 14.05.2023 12:03
Кількість переглядів: 46

Травень багатий на сімейні свята. Не дарма у світі створили особливе свято для вшанування мами — День матері. В Україні його традиційно святкують в другу неділю травня. Цьогоріч це свято припадає на 14 травня. А 15 травня — Міжнародний день сім’ї. Свято відоме на весь світ. Воно було засноване з важливою метою — привернути увагу суспільства до різних проблем, які можуть виникати у сім’ях. Однак для більшості людей це просто чудовий привід зустрітися з рідними, порадіти і сісти за святковий стіл.

Фото без опису


Закономірно, що ці два свята поєднані між собою. Бо роль матері у родині особливо важлива. Все починається в житті з неї.
Найтепліші спогади з дитинства — це мама, мудрі поради і підтримка по життю — це мама, і в найтяжчі часи материнська любов залишається незмінною.
Дорогі наші матусі! В цей день прийміть найщиріші побажання зі святом — Днем матері! Нехай ваше материнське серце ніколи не знає смутку. Кожен день буде наповнений радісними і приємними подіями. Міцного здоров’я вам, довгих років життя, радості і гордості за своїх дітей. Бажаю, щоб кожна мама завжди чула слова подяки, любові та підтримки. Низько вклоняємося вам, наші рідні матусі за тепло і ніжність, за ласку та турботу.
Нехай якомога швидше настане час, коли всі розлучені війною родини зможуть зібратися разом. Щоб у кожну родину повернулися живими захисники України. Щоб у кожній родині була радість!
Юрій ВЕЛИЧКО,
селищний голова.
***
Напередодні свята селищний голова Юрій ВЕЛИЧКО, його заступник Микола СЕРДЮК з квітами та подарунками відвідали матерів загиблих Захисників України, привітали їх з Днем матері.
Щира вдячність та низький уклін жінкам, які виховали справжніх патріотів України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора