A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

ЗАПИТАЙ В ЕНЕРГЕТИКА

Дата: 22.05.2023 16:50
Кількість переглядів: 47

 Шановні споживачі!

Чи не щодня у частини з вас виникають різні запитання зі сфери діяльності оператора системи розподілу електроенергії, яким на території нашої області є АТ «Чернігівобленерго». Хтось ставить їх операторам нашого кол-центру, хтось пише під дописами чи в особистих повідомленнях на нашій фейсбук-сторінці, хтось записується на прийом до керівництва компанії. 

Фото без опису

☝️ Щоб полегшити ваші пошуки і покращити нашу співпрацю, «Чернігівобленерго» вирішило започаткувати спеціальну рубрику на своєму офіційному сайті та на сторінці у фейсбук – «Запитай в енергетика». Відтепер кожен споживач матиме змогу поставити будь-яке запитання, яке стосується роботи нашого підприємства, а фахівці, в чию сферу діяльності воно входить, нададуть детальне роз’яснення, яке ми і розмістимо на своїх ресурсах. 

📃 Свої запитання ви вже можете залишати в особистих повідомленнях на сторінці «Чернігівобленерго» у фейсбук або ж надсилати їх на електронну пошту нашого прес-центру – presa@energy.cn.ua.

‼️ Уточнюємо: перевагу ми, звісно ж, надаватимемо найпопулярнішим запитанням, які зможуть бути корисними для більшості наших споживачів.  

💡 «Чернігівобленерго» завжди відкрите до спілкування зі своїми  споживачами! І нам дуже цікаво, що ж саме ви хочете запитати в енергетиків. Отож давайте співпрацювати уже зараз! 🙏

#чернігівобленерго


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора