A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Робоча нарада з соціальними робітниками

Дата: 18.05.2023 15:49
Кількість переглядів: 131

18 травня директор комунальної установи "Центр надання соціальних послуг Талалаївської селищної ради"  Людмила Рябчун провела робочу нараду з соціальними робітниками установи щодо дотримання Державного стандарту надання соціальної послуги догляду вдома. У нараді взяв участь селищний голова Юрій Величко, котрий наголосив, що соціальна послуга догляду вдома повинна надаватись якісно та своєчасно жителям громади, які в силу життєвих обставин потребують сторонньої допомоги.

Фото без опису

Головний інспектор Прилуцького районного управління  головного управління ДСНС України в Чернігівській області Євгеній Мартін провів інструктаж для соціальних робітників з питань пожежної безпеки та дій у  випадку  виявлення вибухонебезпечних предметів.
Начальник відділення соціальної допомоги вдома та надання адресної натуральної та грошової допомоги Тамара Дитюк інформувала про підсумки моніторингу якості надання соціальної послуги догляду вдома.

Фото без опису

Директор центру підвела підсумки наради, акцентувавши увагу на подальшій співпраці соціальних робітників із старостами громади в питаннях охоплення соціальними послугами громадян.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора