Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

ШАНОВНІ ЗЕМЛЯКИ!

Дата: 28.06.2023 09:10
Кількість переглядів: 44

День Конституції України — державне свято особливої значимості. 27 років тому, а саме 28 червня 1996 року було прийняте головне зведення законів країни — Конституція України, яка наголошує на абсолютній цінності людини, її життя і здоров’я, честі й гідності, недоторканності та безпеки.

Фото без опису

Це — перша Конституція незалежної України, котра стала основою розбудови нашої держави як повноправної учасниці світового співтовариства. Нехай же в день національного свята у кожного з нас міцніє почуття гордості за свою країну, за її головний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й щасливе життя у власній державі.
Від усього серця бажаю вам міцного здоров’я, простого людського щастя, яке можливе тоді, коли всі у родині живі і здорові, коли нікому і ніщо не загрожує. Сьогодні, на жаль, все по-іншому. І найзаповітніша мрія кожного українця — Перемога над оскаженілим загарбником. Віримо, що наша мрія здійсниться. Отож разом наближаємо Перемогу! Нехай у душі кожного українця живе гордість за нашу Україну. Зі святом!
Юрій ВЕЛИЧКО,
селищний голова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора