Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Талалаївська громада проводжала в останню путь воїна Юрія Олександровича ЧМУТА

Дата: 28.06.2023 16:28
Кількість переглядів: 70

Сьогодні, 28 червня 2023 року, знову було чути звуки поминальної пісні та скорботний плач. Талалаївська громада проводжала в останню путь воїна Юрія Олександровича ЧМУТА, який загинув смертю хоробрих 24 червня 2023 року під час штурмових дій в районі населеного пункту Залізнянське, Бахмутського району, Донецької області, захищаючи волю та незалежність України.

Фото без опису

Юрій Олександрович ЧМУТ народився 6 червня 1984 року у селі Красний Колядин Талалаївського району Чернігівської області.

Фото без опису

Закінчив Красноколядинську загальноосвітню школу. Потім здобув основну цивільну спеціальність - водій. З жовтня 2002 року по квітень 2004 року проходив строкову військову службу у військовій частині 2253.

Фото без опису

Після служби працював висотником - монтажником в організації «Структур» в місті Києві.

Фото без опису

22 листопада 2022 року призваний на військову службу по мобілізації до військової частини А 0409 на посаду стрільця - снайпера 3 механізованого відділення 2 механізованого взводу 1 механізованої роти 1 механізованого батальйону.

Фото без опису

На жаль, йому не судилося вижити у цій страшній війні. Юрій поповнив ряди небесного війська і тепер йому назавжди 39 років…

Фото без опису

Світла пам’ять про мужнього Героя, який віддав своє життя за Україну, назавжди залишиться у серцях рідних, близьких та всіх, хто знав Юрія.

Фото без опису

Без найріднішої людини залишилася мама, брат та сестра.

Поховали Героя на Красноколядинському кладовищі.

Фото без опису

Поділяємо біль непоправної втрати та схиляємо голови у глибокій скорботі.

Фото без опису

Царство небесне і вічна пам'ять загиблому Воїну!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора