Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Робоча зустріч із представником соціально-відповідального бізнесу

Дата: 20.07.2023 10:37
Кількість переглядів: 91

 Для виконання завдань, які покладаються на органи пробації, законодавець передбачив співпрацю з державними та недержавними інституціями, залучення громадян до волонтерства, пов’язаного з пробацією, а також співпрацю з громадянами, оскільки якісно виконати покладені завдання можливо лише об’єднавши зусилля та функціонал з іншими суб’єктами.

Фото без опису

  З метою інформування суспільства про розвиток пробації і розширення альтернативних санкцій шляхом роз’яснення суті й переваг пробації та піару проекту «Інструменти впливу на правопорушників задля убезпечення суспільства» за ініціативи начальника Прилуцького РС № 4 Юлії Карпенко відбулась робоча зустріч з представником соціально-відповідального бізнесу, директором ФГ «Логвиненка М.М» Михайлом Логвиненком. В ході зустрічі також обговорено шляхи співпраці між органом пробації та фермерським господарством в сфері сприяння у працевлаштуванні суб’єктів пробації за наявності необхідної кваліфікації та вакантних посад на підприємстві.

Фото без опису

На завершення зустрічі начальник Прилуцького РС № 4 виразила вдячність за небайдужість до проблем осіб, які перебувають у конфлікті із законом, до новацій в діяльності органу пробації. У свою чергу, Михайло Логвиненко подякував за запрошення та цікаву, змістовну розмову, та запевнив у всебічному сприянні у вирішенні криміногенних потреб суб’єктів пробації.

 

Прилуцький РС № 4


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора